keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Vältä Suomi24 Tietotekniikka ja Kännykät palstan trollaajia

Suomi24 palsta on nykyään muuttunut melkoiseksi trollipalstaksi. Siellä ei voi keskustella edes perusasioista vaan trollaus alkaa välittömästä. Siksi kannattaa siirtyä muille foorumeille kysymään neuvoja/apua.

Olen laittanut merkille että ainakin seuraavia trollaajia kannattaa vältellä

OnePlusOnPaskaa
Onenettaja10
Pyyhis
aurinko_lemma
Kollimaattori


Jos kysyt neuvoa näiltä henkilöiltä he pyrkivät antamaan vääriä neuvoja jotka voivat pahimmassa tapauksessa rikkoa laitteita ja jopa viedä kysyjän rahat (Neuvovat ostamaan ylihintaisia laitteita vaikka puolet halvemmalla saa riittävän hyvän)

Tulkitsen heidät trollaajiksi heidän keskustelujen ja viestien perusteella ja jokainen voi tämän henkilökohtaisesti tarkistaa kyseisiltä palstoilta joten tiedän mistä puhun. Jos tarvitsette apua tietokone/kännykkäongelmiin kääntykää Murobbs, Afterdawn foorumeiden puoleen. 






2 kommenttia:

  1. Blogiteksti puhuu asiaa! Juuri tänään huomasin että minua yritettiin johdattaa harhaan puhelimen ostamisessa! Onneksi älysin katsoa laitteiden teknisiä tietoja ja sieltä paljastui että halvemmalla saa tosiaankin riittävän hyvän puhelimen käyttöönä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos hienosta blogista! Olet täysin oikeassa tästä asiasta ja olenkin jakanut tämän blogitestin yli 20 FB kaverin kanssa joten sana leviää nopeasti! Me Murossa tiedämme mitkä ovat trolleja ja mitkä huonoja keskustelupalstoja.

    VastaaPoista